Et, Balık ve Kümes hayvanları

Kızartmayla ilgili püf noktaları

Et, balık ve kümes hayvanları için pişirme tablosu

Yemek

Kullanılacak aksesuar

Çalışma fonksiyonu

Raf konumu

Sıcaklık (°C)

Pişirme süresi (dk) (yaklaşık)

Biftek (bütün)/ Rosto (1 kg)

Standart fırın tepsisi *

Alt ve üst ısıtma

3

15 dk. 250/max, sonra 180 … 190

60 … 80

Kuzu incik (1,5-2 kg)

Standart fırın tepsisi *

Alt ve üst ısıtma

3

15 dk. 250/max, sonra 170

110 … 120

Piliç kızartma (1,8-2 kg)

Tel ızgara *

Bir alt rafa bir adet tepsi yerleştirin.

Alt ve üst ısıtma

2

15 dk. 250/max, sonra 190

60 … 80

Piliç kızartma (1,8-2 kg)

Tel ızgara *

Bir alt rafa bir adet tepsi yerleştirin.

Turbo pişirme

2

200 … 220

60 … 80

Piliç kızartma (1,8-2 kg)

Tel ızgara *

Bir alt rafa bir adet tepsi yerleştirin.

"3D" fonksiyonu

2

15 dk. 250/max, sonra 190

60 … 80

Hindi (5,5 kg)

Standart fırın tepsisi *

Alt ve üst ısıtma

1

25 dk. 250/max, sonra 180 … 190

150 … 210

Hindi (5,5 kg)

Standart fırın tepsisi *

"3D" fonksiyonu

1

25 dk. 250/max, sonra 180 … 190

150 … 210

Balık

Tel ızgara *

Bir alt rafa bir adet tepsi yerleştirin.

Alt ve üst ısıtma

3

200

20 … 30

Balık

Tel ızgara *

Bir alt rafa bir adet tepsi yerleştirin.

"3D" fonksiyonu

3

200

20 … 30

Tüm yiyecekler için ön ısıtma yapılması önerilir.

*Bu aksesuarlar ürününüz ile birlikte verilmeyebilir.

**Bu aksesuarlar ürününüz ile birlikte verilmemektedir. Piyasadan temin edilebilir aksesuarlardır.