Test yemekleri

Test yemekleri pişirme tablosu

Yemek

Kullanılacak aksesuar

Çalışma fonksiyonu

Raf konumu

Sıcaklık (°C)

Pişirme süresi (dk) (yaklaşık)

Shortbread (tatlı kurabiye)

Standart fırın tepsisi *

Alt ve üst ısıtma

3

140

20 … 30

Küçük kekler

Standart fırın tepsisi *

Alt ve üst ısıtma

3

160

25 … 35

Pandispanya

Tel ızgara üzeri 26 cm çapında kelepçeli yuvarlak kek kalıbı **

Alt ve üst ısıtma

2

160

30 … 40

Elmalı turta

Tel ızgara üzeri 20 cm çapında yuvarlak siyah metal kalıp **

Alt ve üst ısıtma

2

180

50 … 70

Tüm yiyecekler için ön ısıtma yapılması önerilir.

*Bu aksesuarlar ürününüz ile birlikte verilmeyebilir.

**Bu aksesuarlar ürününüz ile birlikte verilmemektedir. Piyasadan temin edilebilir aksesuarlardır.

Izgara

Yemek

Kullanılacak aksesuar

Raf konumu

Sıcaklık (°C)

Pişirme süresi (dk) (yaklaşık)

Köfte (dana eti) - 12 adet

Tel ızgara

4

250

20 … 30

Tost ekmeği

Tel ızgara

4

250

1 … 4

Izgara yapılan tüm yemekler için 5 dakika ön ısıtma yapılması önerilir.

Parçalı gıdaları, toplam ızgara süresinin 1/2'si geçtikten sonra çevirin.