Test yemekleri
- Bu pişirme tablosundaki yemekler, kontrol enstitüleri için ürünün test edilmesini kolaylaştırmak amacıyla EN 60350-1’e standartına göre hazırlanmıştır.
- Pişirme tablosunda önerilen yemekleri tek tepsi ile pişirin.
Test yemekleri pişirme tablosu
Yemek | Kullanılacak aksesuar | Çalışma fonksiyonu | Raf konumu | Sıcaklık (°C) | Pişirme süresi (dk) (yaklaşık) |
---|---|---|---|---|---|
Shortbread (tatlı kurabiye) | Standart fırın tepsisi * | Alt ve üst ısıtma | 3 | 140 | 20 … 30 |
Küçük kekler | Standart fırın tepsisi * | Alt ve üst ısıtma | 3 | 160 | 25 … 35 |
Pandispanya | Tel ızgara üzeri 26 cm çapında kelepçeli yuvarlak kek kalıbı ** | Alt ve üst ısıtma | 2 | 160 | 30 … 40 |
Elmalı turta | Tel ızgara üzeri 20 cm çapında yuvarlak siyah metal kalıp ** | Alt ve üst ısıtma | 2 | 180 | 50 … 70 |
Tüm yiyecekler için ön ısıtma yapılması önerilir. *Bu aksesuarlar ürününüz ile birlikte verilmeyebilir. **Bu aksesuarlar ürününüz ile birlikte verilmemektedir. Piyasadan temin edilebilir aksesuarlardır. |
Izgara
Yemek | Kullanılacak aksesuar | Raf konumu | Sıcaklık (°C) | Pişirme süresi (dk) (yaklaşık) |
---|---|---|---|---|
Köfte (dana eti) - 12 adet | Tel ızgara | 4 | 250 | 20 … 30 |
Tost ekmeği | Tel ızgara | 4 | 250 | 1 … 4 |
Izgara yapılan tüm yemekler için 5 dakika ön ısıtma yapılması önerilir. Parçalı gıdaları, toplam ızgara süresinin 1/2'si geçtikten sonra çevirin. |