Hamur işleri ve fırın yemekleri

Genel Bilgiler

Kek pişirmenin püf noktaları

Börek pişirmenin püf noktaları

Hamur işleri ve fırın yemekleri için pişirme tablosu

Yemek

Kullanılacak aksesuar

Çalışma fonksiyonu

Raf konumu

Sıcaklık (°C)

Pişirme süresi (dk) (yaklaşık)

Tepside kek

Standart fırın tepsisi *

Alt ve üst ısıtma

3

180

30 … 45

Kalıpta kek

Tel ızgara üzeri kek kalıbı **

Alt ve üst ısıtma

2

180

30 … 40

Küçük kekler

Standart fırın tepsisi *

Alt ve üst ısıtma

3

160

25 … 35

Pandispanya

Tel ızgara üzeri 26 cm çapında kelepçeli yuvarlak kek kalıbı **

Alt ve üst ısıtma

2

160

30 … 40

Kurabiye

Pasta tepsisi *

Alt ve üst ısıtma

3

170

25 … 40

Yufka böreği

Standart fırın tepsisi *

Alt ve üst ısıtma

2

200

30 … 45

Poğaça

Standart fırın tepsisi *

Alt ve üst ısıtma

2

200

20 … 35

Bütün ekmek

Standart fırın tepsisi *

Alt ve üst ısıtma

3

200

30 … 45

Lazanya

Tel ızgara üzeri cam/metal dikdörtgen kap **

Alt ve üst ısıtma

2 veya 3

200

30 … 45

Elmalı turta

Tel ızgara üzeri 20 cm çapında yuvarlak siyah metal kalıp **

Alt ve üst ısıtma

2

180

50 … 70

Pizza

Standart fırın tepsisi *

Alt ve üst ısıtma

2

200 … 220

10 … 20

Tüm yiyecekler için ön ısıtma yapılması önerilir.

*Bu aksesuarlar ürününüz ile birlikte verilmeyebilir.

**Bu aksesuarlar ürününüz ile birlikte verilmemektedir. Piyasadan temin edilebilir aksesuarlardır.