Test yemekleri

Test yemekleri pişirme tablosu

Tek tepsi ile pişirme önerileri

Yemek

Kullanılacak aksesuar

Çalışma fonksiyonu

Raf konumu

Sıcaklık (°C)

Pişirme süresi (dk) (yaklaşık)

Shortbread (tatlı kurabiye)

Standart fırın tepsisi *

Turbo pişirme

Tel raflı modellerde :3

Tel rafsız modellerde :2

140

15 .. 25

Küçük kekler

Standart fırın tepsisi *

Turbo pişirme

Tel raflı modellerde : 3

Tel rafsız modellerde : 2

150

25 … 35

Pandispanya

Tel ızgara üzeri 26 cm çapında kelepçeli yuvarlak kek kalıbı **

Turbo pişirme

2

160

30 … 40

Elmalı turta

Tel ızgara üzeri 20 cm çapında yuvarlak siyah metal kalıp **

Turbo pişirme

2

170

50 … 70

İki tepsi ile pişirme önerileri

Yemek

Kullanılacak aksesuar

Çalışma fonksiyonu

Raf konumu

Sıcaklık (°C)

Pişirme süresi (dk) (yaklaşık)

Shortbread (tatlı kurabiye)

2-Standart fırın tepsisi *

4-Pasta tepsisi *

Turbo pişirme

2 - 4

140

15 … 25

Küçük kekler

2-Standart fırın tepsisi *

4-Pasta tepsisi *

Turbo pişirme

2 - 4

Tel raflı modellerde :150

Tel rafsız modellerde :140

Tel raflı modellerde : 25 … 40

Tel rafsız modellerde : 30 … 45

Tüm yiyecekler için ön ısıtma yapılması önerilir.

*Bu aksesuarlar ürününüz ile birlikte verilmeyebilir.

**Bu aksesuarlar ürününüz ile birlikte verilmemektedir. Piyasadan temin edilebilir aksesuarlardır.

Izgara

Yemek

Kullanılacak aksesuar

Raf konumu

Sıcaklık (°C)

Pişirme süresi (dk) (yaklaşık)

Köfte (dana eti) - 12 adet

Tel ızgara

4

250

20 … 30

Tost ekmeği

Tel ızgara

4

250

1 … 4

Izgara yapılan tüm yemekler için 5 dakika ön ısıtma yapılması önerilir.

Parçalı gıdaları, toplam ızgara süresinin 1/2'si geçtikten sonra çevirin.