Hamur işleri ve fırın yemekleri

Genel Bilgiler

Kek pişirmenin püf noktaları

Börek pişirmenin püf noktaları

Hamur işleri ve fırın yemekleri için pişirme tablosu

Tek tepsi ile pişirme önerileri

Kalıpta kek

Tel ızgara üzeri kek kalıbı **

Turbo pişirme

2

180

30 … 40

Küçük kekler

Standart fırın tepsisi *

Turbo pişirme

Tel raflı modellerde : 3

Tel rafsız modellerde : 2

150

25 … 35

Pandispanya

Tel ızgara üzeri 26 cm çapında kelepçeli yuvarlak kek kalıbı **

Turbo pişirme

2

160

30 … 40

Kurabiye

Pasta tepsisi *

Turbo pişirme

3

170

20 … 30

Yufka böreği

Standart fırın tepsisi *

Turbo pişirme

2

180

35 … 45

Poğaça

Standart fırın tepsisi *

Turbo pişirme

3

180

20 … 30

Bütün ekmek

Standart fırın tepsisi *

Turbo pişirme

3

200

30 … 40

Lazanya

Standart fırın tepsisi *

Turbo pişirme

2 veya 3

200

30 … 40

Elmalı turta

Tel ızgara üzeri 20 cm çapında yuvarlak siyah metal kalıp **

Turbo pişirme

2

170

50 … 70

Pizza

Standart fırın tepsisi *

Turbo pişirme

2

200 … 220

10 … 20

İki tepsi ile pişirme önerileri

Yemek

Kullanılacak aksesuar

Çalışma fonksiyonu

Raf konumu

Sıcaklık (°C)

Pişirme süresi (dk) (yaklaşık)

Küçük kekler

2-Standart fırın tepsisi *

4-Pasta tepsisi *

Turbo pişirme

2 - 4

Tel raflı modellerde :150

Tel rafsız modellerde :140

Tel raflı modellerde : 25 … 40

Tel rafsız modellerde : 30 … 45

Kurabiye

2-Standart fırın tepsisi *

4-Pasta tepsisi *

Turbo pişirme

2 - 4

170

25 … 35

Yufka böreği

Standart fırın tepsisi *

Turbo pişirme

2

180

35 … 45

Poğaça

2-Standart fırın tepsisi *

4-Pasta tepsisi *

Turbo pişirme

2 - 4

180

20 … 30

Tüm yiyecekler için ön ısıtma yapılması önerilir.

*Bu aksesuarlar ürününüz ile birlikte verilmeyebilir.

**Bu aksesuarlar ürününüz ile birlikte verilmemektedir. Piyasadan temin edilebilir aksesuarlardır.