Et Probunun Kullanılması

Genel uyarı ve bilgiler

Kırmızı etlerin pişme aralıkları için referans tablo:

Pişme Derecesi Et merkez sıcaklığı* (°C)

Çok az pişmiş 55-59

Az pişmiş 60-62

Orta az pişmiş 63-70

Orta pişmiş 71-76

İyi pişmiş77-81

Çok pişmiş ≥82

1

Et probu yuvası

2

Et probu bağlantı soketi

3

Et probu sensör ucu

4

Et probu yuvası kapağı

Et probunun ön ısıtma yapılmadan kullanılması

» Fırınınız, et probunun takıldığını otomatik olarak algılar ve ekranda prob ve fırın içi sıcaklığı görünür. Et probu sensörü, etin içerisindeki sıcaklığın, ayarlanan dereceye geldiğini otomatik olarak algılar ve pişirmeyi sonlandırır. Pişirme bitmeden prob yuvasından çıkarılırsa ekranda uyarı mesajı görünür.

Et probunun ön ısıtma yapılarak kullanılması