Kurutma Fonksiyonu

Kurutma fonksiyonu; meyveler, sebzeler ve ot gibi gıdaları kurutmak ve/veya muhafaza etmek için kullanılır. Bu fonksiyon, fırının arka duvarındaki fanlı ısıtıcı ve fan yardımıyla optimum seviyede ısıtılmış havayı fırın içinde dolaştırarak nemi yavaşça giderir.

Yemek

Kullanılacak aksesuar

Çalışma fonksiyonu

Raf konumu

Sıcaklık (°C)

Pişirme süresi (dk) (yaklaşık)

Elma

Kızartma ızgarası (A Fry)

A Fry

3

50

300 … 540

Portakal dilimleri, kabukları

Kızartma ızgarası (A Fry)

A Fry

3

50

300 … 540

Limon

Kızartma ızgarası (A Fry)

A Fry

3

50

300 … 540

Ayva

Kızartma ızgarası (A Fry)

A Fry

3

50

300 … 540

Ot

Kızartma ızgarası (A Fry)

A Fry

3

50

240 … 420