Buhar destekli pişirme

Genel Bilgiler

Tek tepsi ile pişirme önerileri - "3D" fonksiyonu

Yemek

Kullanılacak aksesuar

Raf konumu

Sıcaklık (°C)

Kullanılacak su miktarı (ml)

Su verme zamanı (dk.)**

Pişirme süresi (dk) (yaklaşık)

Yaklaşık gıda ağırlığı (g)

Bütün ekmek

Standart fırın tepsisi *

2

200

200

ön ısıtma sonrası

30 … 40

820

Piliç kızartma (1,8-2 kg)

Tel ızgara *

Bir alt rafa bir adet tepsi yerleştirin.

2

25 dk. 250/max, sonra 190

250

25

60 … 70

2000

Antrikot (tek parça)

Standart fırın tepsisi *

3

180

250

15

40 … 55

1000

Sebzeli kuzu incik

Standart fırın tepsisi *

3

170

250+250***

ön ısıtma sonrası

90 … 110

2000

Mayalı ev poğaça

Standart fırın tepsisi *

3

180

100

ön ısıtma sonrası

25 … 35

1200

Cheesecake

Standart fırın tepsisi *

3

120

150

ön ısıtma öncesi

50 … 60

1450

Tavuk baget

Standart fırın tepsisi *

3

200

150

ön ısıtma sonrası

25 … 35

800

Patates kumpir

Standart fırın tepsisi *

3

190

150

25

45 … 55

500

Hamburger ekmeği

Standart fırın tepsisi *

3

180

150

ön ısıtma sonrası

20 … 30

800

Sebzeli somon

Standart fırın tepsisi *

3

180

100

ön ısıtma sonrası

25 … 35

500

* Bu aksesuarlar ürününüz ile birlikte verilmeyebilir.

** Ön ısıtmadan sonra geçen zamanı belirtmektedir.

*** Pişirme süresinin yarısında 250 ml daha su ilave edin.