Buhar destekli pişirme
Genel Bilgiler
- Buharlı destekli pişirme sadece kılavuzda belirtilen buharlı destekli pişirme fonksiyonlarında yapılabilir. Buhar destekli pişirme fonksiyonları için “Fırın çalışma fonksiyonları” bölümüne bakın.
- Pişirme tablosunda ön ısıtma öneriyor ise mutlaka ön ısıtma yaptıktan sonra yemeğinizi fırına sürün. Su verme zamanında belirtilen süreler ön ısıtma sonrası geçen zamanı belirtmektedir.
- Pişirme tablosunda üretici olarak test edilen pişirme önerileri bulunmaktadır. Tabloda bulunmayan pişirmeler için su miktarı, sıcaklık, buhar destekli pişirme fonksiyonu ve süreyi kendiniz belirleyebilirsiniz.
- Buhar destekli pişirmelerinizi tek tepsi ile yapın.
Tek tepsi ile pişirme önerileri - "3D" fonksiyonu
Yemek | Kullanılacak aksesuar | Raf konumu | Sıcaklık (°C) | Kullanılacak su miktarı (ml) | Su verme zamanı | Pişirme süresi (dk) (yaklaşık) | Yaklaşık gıda ağırlığı (g) |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Bütün ekmek | Standart fırın tepsisi * | 2 | 200 | 200 | ön ısıtma öncesi | 30 … 35 | 820 |
Sebzeli bütün tavuk | Standart fırın tepsisi * | 2 | 25 dk. 250/max, sonra 190 | 250 | ön ısıtma öncesi | 60 … 70 | 2000 |
Antrikot | Standart fırın tepsisi * | 3 | 180 | 250 | ön ısıtma öncesi | 65 … 75 | 1000 |
Sebzeli kuzu incik | Standart fırın tepsisi * | 3 | 170 | 350 | ön ısıtma öncesi | 90 … 110 | 2000 |
Mayalı ev poğaça | Standart fırın tepsisi * | 3 | 180 | 200 | ön ısıtma öncesi | 25 … 35 | 1200 |
Cheesecake | Standart fırın tepsisi * | 3 | 120 | 200 | ön ısıtma öncesi | 45 … 55 | 1450 |
Bu aksesuarlar ürününüz ile birlikte verilmeyebilir. |